Skip to main content

30 års erfaring

Transfer og tekstiltryk

JP Textiltryk er et trykkeri med 30 års erfaring i, at levere produktioner af transfer og tekstiltryk. Vi er beliggende i Næstved og JP Textiltryk er ejet og drevet af Johnny Petersen. Johnny Petersen startede op som selvstændig i 1998 og virksomheden har siden hen været i stor udvikling. Vi investerer løbende i nye maskiner og følger derfor med tiden.

Vi har en stor kundedatabase og leverer til en stor del sport- og erhvervsbeklædnings firmaer og er kendt for den gode service samt hurtige afsendelse af ordrer. På baggrund af de mange års erfaring kan vi rådgive dig om det rigtige valg af løsninger ud fra dit budget og brugsformål. Vi kan tilbyde dig det rette produkt, hvad enten du søger inden for transfer til sportstøj, profiltøj eller arbejdstøj.
“Som ny kunde hos os har du mulighed for en prøveordre uden beregning.”
Hos os vil du møde den samme medarbejder igen og igen, da vi er et mindre trykkeri- hvad enten du kontakter os telefonisk eller møder op i trykkeriet. Vi vægter den personlige relation til vores kunder højt. Det er kun en fordel, at vi hele tiden er i tæt dialog med vores kunder og derfor er tiden kort fra ordremodtagelse til produktion. Dette kommer vores kunder til gode og derfor kan vi sende indenfor 24 timer, uden ekstra omkostninger. En gennemgående vigtig ting for os er, at du som kunde føler dig prioriteret og at vi sammen får sammensat det bedste produkt til netop dit behov. En grundig vejledning og en unik service til dig som kunde, vil nemlig på den lange bane betyde, du er tilfreds og det er vigtigt for os.
Johnny Petersen
Indehaver
Vi glæder os til at løse din opgave og er altid klar til at hjælpe dig.

Ring til os på tlf. 55 77 55 05 eller send os en mail på ordre@jp-textiltryk.dk.
Du er også velkommen til at kontakte Johnny på tlf. 23 26 88 48 for mere information.

Vi er også altid klar med kaffen, hvis du vil komme forbi trykkeriet og tale med os.